Coach Raimo Stefanov X Luolamaa

Padel fysiikka Nettivalmennus

Oletko miettinyt miten voisit kehittyä padelissa seuraavalle tasolle? Monesti pelkkä lajiharjoittelu ei riitä, vaan kehittyminen vaatii myös suunnitelmallista fysiikkatreeniä. Padel fysiikka nettivalmennus tarjoaa mahdollisuuden harjoitella fysiikkaa ammattivalmentajan laatimilla ohjelmilla, joiden suunnittelussa on otettu huomioon padelin lajiliikkumisen tarpeet ja vaatimukset. Valmennus on tarkoitettu kaiken tasoisille padel pelaajille, jotka etsivät lajiin sopivaa oheisharjoittelu ohjelmaa.

Valmennukset

Padel fysiikka nettivalmennus -kuukausittain vaihtuva valmisohjelma

49,90€/kk

Treenaa kuin Luolamaa! 

Tällä valmisohjelmalla treenaat fysiikkaa kehittävästi ja monipuolisesti. Nettivalmennus sopii hyvin minkä tahansa tasoiselle padel pelaajalle ja liikkujalle, eli juuri sinulle. Treenit ovat haastavia ja kehittäviä, mutta eivät liian raskaita lajiharjoittelua tai mahdollisia kilpailuja silmällä pitäen.

Ohjelma sisältää aina video-ohjeet, sekä viikottaiset progressiot jatkuvan kehityksen ylläpitämiseksi. Lisäksi voit esittää kysymyksiä valmentajalle harjoitteisiin liittyen. Ohjelma sisältää aina kolme noin 60 minuuttia kestävää treeniä viikossa, mutta treenit voi jakaa myös pienempiin osiin ja tehdä vaikka 30 min. päivittäin ennen lajitreenejä tai pelejä.

Ohjelma ostetaan yhden kuukauden ajalle hintaan 49,90€. Voit myös halutessasi ostaa pidemmän ajan ohjelmat kerralla hieman edullisemmin tai valita verkkokaupassa jatkuvan valmennus-suhteen, jolloin saat uuden ohjelman kuukausittain automaattisesti, ilman erillistä ilmoitusta.

Padel fysiikka nettivalmennus -Yksilöllinen etävalmennus

149,90€/kk

Tämä valmennus on täysin yksilöllinen. Se sisältää alkukartoituksen, tavoitteiden asettamisen, sinulle henkilökohtaisesti yksilöidyn treeniohjelman ja ravinto ohjeet sekä viikoittaisen yhteydenpidon ja palautteen. Sinä kerrot mikä on tavoitteesi, yhdessä mietitään missä ajassa ja millaisin panostuksin tähän tavoitteeseen päästään, sitten kääritään hihat ja aletaan hommin!

Harrastaja/aloittelija/aktiivipelaaja

Padel harrastajalle tämä ohjelma sopii hyvin, jos haluat selkeästi panostaa fysiikaharjoitteluun.

Haittaako jokin fyysinen ominaisuutesi pelaamistasi? Ei hätää, oikein suunnitellun fysiikkatreenin avulla voit kehittää liikkumistasi kentällä ja voida paremmin.

Myös ulkonäkösi saattaa muuttua urheilullisemmaksi treenien sivutuotteena.

Kilpapelaaja

Haluatko olla vahvempi, nopeampi, taitavampi; kestävä urheilija? Coach Raimolla on paljon kokemusta urheilijoiden kehittämisestä kohti eri lajien kansallista ja kansainvälistä huippua.

Valmennuksessa voidaan kehittää jotakin tiettyä fyysistä ominaisuutta, vahvistaa heikkouksia tai hioa sinun vahvuuksistasi vieläkin parempia.

Laadukkaat sisällöt

ammattivalmentajan laatima progressiivinen ohjelma

Selkeät ohjeet

sanalliset ohjeet ja suoritustekniikoiden esimerkkivideot

Jatkuvuus

joka kuukausi uusi ohjelma

Valmentajasi - Coach Raimo Stefanov

Koulutus:

 • Urheiluhieroja/Personal Trainer (TYA 2012-2013)
 • Fysioterapeutti (Laurea Amk 2014 – 2017)
 • Fysiikkavalmennuksen, kuormitusfysiologian ja urheilufysioterapian lisäkoulutukset.

Työkokemus

 • Ammattivalmentaja, fysiikkapäävalmentaja (2014 -2021, Tapiolan Honka)
 • Fysioterapeutti, perustaja (2018-2021, RecoveryRoom)
 • Yksityinen fysiikkavalmennus yrittäjänä (2021-
 • Kokemusta lukuisten ammattiurheilijoiden pitkäaikaisesta henkilökohtaisesta valmentamisesta mm.
   • Joni Luolamaa (Suomen Padelranking top 8/Suomen Padelmaajoukkue) 
   • Okko Järvi (Phoenix Brussels/Susijengi) ,
   • Mikael Laihonen (Kataja Basket) ,
   • Ville Wuorenjuuri (Kristika Turku).

Usein kysyttyä Padel fysiikka nettivalmennus ohjelmasta.

Kenelle Padel -etäfysiikkavalmennus ohjelma sopii?

Padel fysiikka nettivalmennus ohjelma sopii kenelle tahansa padel pelaajalle, joka haluaa liikkua taitavammin, jaksaa paremmin ja palautua peleistä tehokkaammin. Tämän hetkinen kuntosi, padel tasosi tai ikäsi voi olla mikä tahansa.

Mitä Padel fysiikka nettivalmennus ohjelman treenit sisältävät?

Treenit sisältävät padel pelaajalle tärkeitä ominaisuuksia, eli liikkuvutta, core ja tasapainoharjoitteita, räjähtävyyttä ja ketteryyttä sekä voimaa.

Kuinka paljon treenejä viikossa Padel fysiikka nettivalmennus ohjelma sisältää?

2-3 tuntia viikossa. Voit tehdä viikon treenit kahdessa tai kolmessa pidemmässä (n. 60 min) tai vaikka useammassa lyhyemmässä osassa.

Kiinnostuitko? Lähde valmennukseen, alta löydät maksutavat.

Jos sinulla on kysyttävää valmennuksiin liittyen, lähetä sähköpostia osoitteeseen coachraimo@gmail.com(klikkaa osoitetta)